Draadlift (PDO)

Stoort u zich aan een algehele verslapping van uw gezicht? Denk aan een rimpelig decolleté, een verslapte kaaklijn, hangwangen of een slappe hals. Met een PDO-draden behandeling kunnen deze delen gelift worden.

PDO staat voor “polydioxanon” en dit type draad zijn oplosbare hechtdraden. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen die zich storen aan een milde huidverslapping, omdat het effect van deze behandeling ook samenhangt met de hoeveelheid collageen die door het lichaam zelf nog kan worden aangemaakt.

De behandeling

Na een plaatselijke verdoving zullen meerdere hechtdraden in uw diepere huidlaag worden geplaatst met behulp van een naald. Dit klinkt pijnlijk, maar u voelt hier dus niks van. De hechtdraden blijven achter in de huid en zorgen ervoor dat de huidlagen weer strak getrokken worden. Hoewel direct effect zichtbaar is (de behandeling duurt ongeveer een uur), is na 4 tot 6 weken het resultaat optimaal. Dit effect kan wel 1 tot 2 jaar aanhouden, afhankelijk van bepaalde eigenschappen van uw huis (zoals collageenvorming). De draden zelf zullen na 6 tot 12 maanden volledig opgelost zijn door uw lichaam, maar het effect is dus aanzienlijk langer.

Voor / Na

Gerelateerde behandelgebieden

No data was found

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Open chat
Scan the code
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?