Lipfillers

Heeft u altijd al vollere lippen gewild? Elk gezicht en elke lip is uniek. Het is aan ons de kunst om een zo mooi en natuurlijk ogende behandeling te behalen. Samen zullen wij uw wensen opnemen en aanduiden wat er mogelijk is en ook wat het beste vermeden kan worden. Hierbij staat uw gezondheid en veiligheid voorop.


Wij maken enkel gebruik van fillers op basis van (lichaamseigen) hyaluronzuur (HA). Hier hebben wij bewust voor gekozen vanwege de toonaangevende kwaliteit èn de bewezen veiligheid van dit product. Het effect van de behandeling is optimaal na ongeveer 2 weken en blijft zo’n zes tot negen maanden aanwezig. De filler wordt geleidelijk en op geheel natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. De ervaring leert ons dat bij herhaling van injecties steeds minder van het middel nodig is om het gewenste effect te krijgen.

Is dit uw eerste behandeling met lipfillers? Dan adviseren wij u om een consult in te plannen bij een van onze artsen om te kijken naar het behandeltraject en uw persoonlijke plan van aanpak.


Product: Filler (Stylage)

Behandeling: 10-15 min.

Zichtbaar: ideaal binnen 2 weken

Resultaat: 6-9 maanden

Voor / Na

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Open chat
Scan the code
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?