Marionetlijnen

Heeft u last van lijntjes rondom uw mond en kaak? Marionetlijnen zijn de plooien die lopen vanuit uw mondhoeken naar de kaaklijn. Het is meestal onderdeel van een natuurlijk verouderingsproces, maar ook jonge mensen kunnen te maken hebben met marionetlijnen. In het laatste geval is er vaak sprake van te sterke kaaklijnspieren waardoor de mondhoeken naar beneden worden getrokken. Gedeeltelijk staan deze lijnen onder invloed van uw genen, en gedeeltelijk van invloeden van buitenaf (denk aan roken, zonlicht of voeding).

Door deze plooien kan het lijken alsof uw mondhoeken hangen, waardoor u verdrietig of boos kunt overkomen. Ook dit type plooi is met een eenvoudige (tijdelijke) filler effectief te behandelen.


Wij maken enkel gebruik van fillers op basis van (lichaamseigen) hyaluronzuur (HA). Hier hebben wij bewust voor gekozen vanwege de toonaangevende kwaliteit èn de bewezen veiligheid van dit product. Het effect van de behandeling is optimaal na ongeveer 2 weken en blijft zo’n zes tot twaalf maanden aanwezig. De filler wordt geleidelijk en op geheel natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. De ervaring leert ons dat bij herhaling van injecties steeds minder van het middel nodig is om het gewenste effect te krijgen.


Product: Filler (Stylage)

Behandeling: 10-15 min.

Zichtbaar: ideaal binnen 2 weken

Resultaat: 6-12 maanden

Voor / Na

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Open chat
Scan the code
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?