Neuslippenplooi

Heeft u last van rimpels rondom uw mond en neus? De neuslippenplooi is de rimpel die ter hoogte van uw neusvleugels begint en door naar uw mondhoeken loopt. Dit is een rimpel die in de loop der jaren steeds wat dieper wordt (vanwege een heel natuurlijk samenspel tussen zwaartekracht en verlies van vocht en elasticiteit van de huid). Zowel uw genetische aanleg als bepaalde invloeden van buitenaf (zoals roken, uw voeding en zonlicht) bepalen hoe deze rimpel zich ontwikkelt.

Vaak wordt de aandacht ongewenst getrokken naar het onderste gedeelte van uw gezicht, terwijl deze rimpel u juist een vermoeide, norse of harde uitstraling geeft. Gelukkig is er relatief snel en makkelijk iets aan te doen met behulp van een filler. Het is een kortdurende behandeling die u weer een zachter, energieker en jongere aanblik geeft.


Wij maken enkel gebruik van fillers op basis van (lichaamseigen) hyaluronzuur (HA). Hier hebben wij bewust voor gekozen vanwege de toonaangevende kwaliteit èn de bewezen veiligheid van dit product. Het effect van de behandeling is optimaal na ongeveer 2 weken en blijft zo’n zes tot twaalf maanden aanwezig. De filler wordt geleidelijk en op geheel natuurlijke wijze afgebroken door het lichaam. De ervaring leert ons dat bij herhaling van injecties steeds minder van het middel nodig is om het gewenste effect te krijgen.


Product: Filler (Stylage)

Behandeling: 10-15 min.

Zichtbaar: ideaal binnen 2 weken

Resultaat: 6-12 maanden

Voor / Na

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Open chat
Scan the code
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?