Over Ons

Dokter Saya abdullah

“Een glimlach toveren op het gezicht van de mensen en hen vol trots de deur uit zien lopen.. leuker werk kan ik mij niet voorstellen.”

Na veel jaren als cosmetisch specialist bij een aantal zeer vooraanstaande klinieken in de branche, heeft dokter Abdullah een tevreden cliëntennetwerk opgebouwd. Gedreven door zijn ondernemende geest heeft hij nu de stap gezet om als Medisch Directeur van Skinfinity zijn eigen visie verder uit te dragen. Zo kunt u vanuit zijn vakbekwaamheid altijd een eerlijk medisch en cosmetisch advies verwachten, en zijn de cosmetische ingrepen kwalitatief van zeer hoog niveau te noemen.

“Ieder persoon is uniek en verdient het om zich natuurlijk mooi te voelen. Dat motiveert mij, elke dag opnieuw”

Dokter Abdullah heeft inmiddels een bekende naam, omdat hij zijn tijd neemt om echt naar uw wensen te luisteren. Hij stelt een aanpak op die specifiek op u gericht is. Dat betekent dus soms ook dat hij “nee” moet verkopen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat er altijd in uw beste belangen wordt gehandeld.

Zijn aandachtsgebieden als full all-round cosmetisch specialist zijn: alle injectables behandelingen (fillers en spierontspanners) en PDO draadlift/barblift behandelingen

BIG geregistreerde artsen

Skinfinity Clinic is een samenwerking van BIG geregistreerde artsen met jarenlange ervaring in cosmetische behandelingen, die een eigen visie hebben ontwikkeld op het gebied van cosmetische geneeskunde. Deze visie is gebaseerd op het creëren van een natuurlijk mooi resultaat, met de gezondheid en veiligheid van u als klant hoog in het vaandel.

Onze kernwaarden

Deskundigheid, kwaliteit en eerlijkheid: dat zijn onze kernwaarden. Onze artsen nemen daarom graag de tijd om met u mee te denken bij uw wensen, waarbij u mag rekenen op oprecht advies, heldere wederzijdse verwachtingen en een eerlijk tarief.

Jarenlange ervaring

Onze artsen hebben jarenlange ervaring opgedaan in andere klinieken alvorens zij bij Skinfinity Clinic aan de slag kunnen. Zij staan 100% achter de behandelingen die zij uitvoeren waardoor u niet alleen kiest voor een kwalitatief goed uitgevoerde behandeling en prachtig resultaat, maar ook voor een lange termijn samenwerking met één van de meest betrouwbare partijen in deze branche. Niet tevreden = geld terug.

Kosteloos en vrijblijvend consult

Heeft u vragen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kosteloos en vrijblijvend consult met één van onze artsen. Wij kijken uit naar uw komst!

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Open chat
Scan the code
Hallo 👋
Kan ik je verder helpen?